de kamers


Het Jacobshuis is een authentiek Hongaars huis dat sinds de renovatie in 2005 van alle moderne gemakken is voorzien.

Woonkamer
HuiskamerDe woonkamer is de plek om heerlijk onderuit te zakken op de bank of in een van de fauteuils. ’s Zomers is de kamer heerlijk koel, in de winter juist behaaglijk warm door het vuur in de houtkachel. De boekenkast is gevuld met een selectie Nederlandse en Engelstalige boeken. Wie geen zin heeft om te lezen kan heerlijk een film kijken op het home cinema centre.

Keuken
page_keuken
De ruime keuken ligt in het hart van het huis. Aan de tafel is het heerlijk ontbijten, koken of samen de dag doornemen. Alles is aanwezig om uitgebreid te koken of het jezelf lekker makkelijk te maken. In de keuken staat een gasfornuis, magnetron, oven, waterkoker en koelkast. Onder het aanrecht staat de wasmachine.

Badkamer
page_badkamer
De dag starten met een frisse douche of uitgebreid in bad? Het kan allemaal in de twee badkamers van het Jacobshuis. In de een staat een bad op poten waar het heerlijk ontspannen is. In de andere badkamer is er plezier voor twee. De net gerenoveerde badkamer heeft een douche waar twee mensen tegelijkertijd onder kunnen.

Slaapkamers
page_slaapkamer
Niets is zo belangrijk als goed slapen. In de vier slaapkamers die het huis telt kan dat. In de grootste kamer staat een groot tweepersoonsbed en een kast met handdoeken en beddengoed. Ook in de tweede kamer staat een tweepersoonsbed, hier is ook de toegang naar de douche. De derde kamer in het huis heeft twee eenpersoonsbedden.

Buitenkamer
page_buitenkamer
De vierde slaapkamer van het huis is een speciale. Deze is alleen via buiten toegankelijk. In de winter is het de koudste slaapkamer van het huis, maar in de zomer juist de koelste. De charme van de buitenkamer is dat wanneer het zomers warm is geslapen kan worden met de deur open, uitkijkend op de tuin.

Tuin
page_tuin
Rondom het huis ligt een ruime tuin waar het heerlijk toeven is. Lekker in de zon of juist in de schaduw van bijvoorbeeld de walnotenboom. Er zijn genoeg tuinstoelen aanwezig voor iedereen, ook is er een hangmat, een trampoline, tafeltennistafel en een klein opblaasbaar zwembad van 2,5 meter doorsnee. Ook wanneer het donker wordt is de tuin een heerlijke plek om te zijn. Achter de tuinschuur is een vuurplaats die ook als barbecue te gebruiken is.

Praktisch
In het huis is gas, water en licht (220v) aanwezig. In de stopcontacten kunnen Nederlandse stekkers worden aangesloten. Roken is binnen niet toegestaan. In de woonkamer staat een kast vol Nederlandse en Engelse boeken. Daarnaast zijn er een aantal gezelschapsspellen en is er wat kinderspeelgoed. In het hele huis is draadloos internet aanwezig.